مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد از پروژه‌های نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد، مدیرکل نوسازی مدارس استان در بازدیدی میدانی، روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های در حال ساخت «نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی» را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید که با همراهی جمعی از مدیران و کارشناسان اداره کل انجام شد، مدیرکل نوسازی مدارس استان ضمن نظارت بر کیفیت اجرای پروژه‌ها، بر لزوم تسریع در تکمیل فضاهای آموزشی نیمه‌تمام تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه استان یزد در اجرای این نهضت، اظهار داشت: «خوشبختانه استان یزد در حوزه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و این دستاورد نتیجه هماهنگی بین‌دستگاهی و تلاش شبانه‌روزی همکاران است.»

مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه این بازدید با اشاره به مشارکت ارزشمند خیرین مدرسه‌ساز، تصریح کرد: «بخش قابل توجهی از پروژه‌های در حال اجرا با حمایت خیرین نیک‌اندیش در حال انجام است و این مشارکت، پشتوانه مهمی برای تحقق عدالت آموزشی در مناطق مختلف استان به شمار می‌رود.» 

وی در پایان خاطرنشان کرد: «با همت کارکنان این اداره کل و همراهی خیرین، برنامه‌ریزی شده تا بخش چشمگیری از پروژه‌های این نهضت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره‌برداری شود و دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار از فضاهای آموزشی استاندارد بهره‌مند شوند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − سه =