انفاق خیرین مدرسه‌ساز استان تا ابد ماندگار است/ لزوم رفع موانع و گره گشایی مدیران استان از امور خیری/ تاکید ویژه رئیس جمهور بر تحقق عدالت آموزشی در استان‌ها/ احصای ۱۲۹ مدرسه در سراسر استان جهت بازسازی و نوسازی/ افتتاح ۳۰ مدرسه در استان یزد در مهر ماه سال جاری/ جذب خیر و پیگیری امور خیری در شهرستان‌ها از مهم‌ترین رسالت‌های فرمانداران

استاندار یزد با تاکید بر لزوم رفع موانع و گره گشایی مدیران استان از امور خیری گفت: در راستای تحقق عدالت آموزشی ۳۰ مدرسه در مهرماه سال جاری افتتاح و ۳۰ مدرسه تا پایان سال و ۶۹ مدرسه تا سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان یزد، بیست و هفتمین دوره جشنواره خیرین مدرسه‌ساز با حضور استاندار یزد، خیرین نیک اندیش و جمعی از مسئولین استان برگزار شد.

استاندار یزد در این مراسم با بیان اینکه الهام انجام کار خیر به انسان‌ها از دعاهای توصیه شده در قران کریم است اظهار کرد: شکرگزاری و اعطای توفیق کار خیر از جانب خداوند از مهمترین ویژگی‌های بندگان شایسته خداوند است.

محمدرضا بابایی با اشاره به اهمیت انفاق از دیدگاه قرآن تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید اگر مالی برای انفاق ندارید کلام خیر و سخنی به آرامی و نرمی را به مردم هدیه کنید.

وی با اشاره به توفیق انجام کار خیر و شایستگی خیرین مدرسه ساز استان گفت: این خیرین با شایستگی نسبت به ساخت مدرسه در سراسر استان اقدام کردند که تا ابد ماندگار خواهد بود.

استاندار یزد در همین راستا ادامه داد: بر اساس آیات نورانی قرآن کریم هر کس مسبب کار خیری شود و نیت نیکوکاری داشته باشد ثواب آن کار نیکو تا ابد به او خواهد رسید.

وی با قدردانی از خیرین مدرسه ساز، مدیر کل نوسازی مدارس و اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز استان افزود: این خیرین بزرگوار با تلاش و سختی فراوان به جایگاه اقتصادی رسیده‌اند و امروز نسبت به کار خیری اقدام می‌کنند.

بابایی در ادامه با تاکید بر لزوم رفع موانع و گره گشایی مدیران استان از امور خیری گفت: یکی از بزرگترین دغدغه‌های شخص رئیس جمهور همواره بحث تحقق عدالت آموزشی در کشور به ویژه در مناطق کمتر برخوردار بوده است.

 وی با اشاره به احصای ۱۲۹ مدرسه در سراسر استان جهت احداث و نوسازی عنوان کرد: ۳۰ مدرسه در مهر ماه سال جاری در استان افتتاح شده و ۳۰ مدرسه تا پایان سال و ۶۹ مدرسه تا سال آینده به همت خیرین به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار یزد در پایان به رسالت فرمانداران در جذب خیر و پیگیری امور خیری در شهرستان‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم شاهد گام‌های بلندی در مسیر سرمایه‌گذاری خیرین در استان باشیم